Κυκλαδική Φιλοξενία

Αποκλειστικά για ενήλικες

Εμπειρία

Parian Village Beach Hotel

Το Parian Village είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με εκπληκτική πανοραμική θέα στον κόλπο και την πόλη της Παροικιάς, στο τέλος της παραλίας Λιβάδια. Ιδανικά χτισμένο σε επικλινές έδαφος, προσφέρει θέα στη θάλασσα από τα μπαλκόνια όλων των δωματίων και των σουιτών του.

Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο και το λιμάνι της Παροικιάς, οι επισκέπτες βρίσκονται σε μια μαγευτική μικρογραφία ενός παραδοσιακού κυκλαδίτικου χωριού, αποτελούμενο από: 7 κτίρια λιτής γραμμής που επικοινωνούν αρμονικά μεταξύ τους με υπαίθριες καμάρες, ευρύχωρες λιθόστρωτες βεράντες και αυλές με δεντρολίβανα, λεβάντες, πικροδάφνες και ελαιόδεντρα. Τέλος, κύριο χαρακτηριστικό και συνδετικός κρίκος του χωριού είναι η μεγάλη λιθόστρωτη σκάλα που εκτείνεται από την κορυφή μέχρι το επίπεδο της θάλασσας, οδηγώντας τους επισκέπτες σε μια περιποιημένη πισίνα που μοιάζει ως προέκταση της θάλασσας.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η αποκλειστική παροχή υπηρεσιών διαμονής σε ενήλικες, καθιστά το Parian Village την ιδανική επιλογή, όχι μόνο για όσους έλκονται από το κυκλαδίτικο τοπίο, αλλά και για όσους αναζητούν ένα απόλυτα ήρεμο και ρομαντικό περιβάλλον για τη διαμονή τους.

Απολαύστε την θαλασσινή αύρα

Μόλις λίγα βήματα μακριά από το δωμάτιο σας
Διαμονή

Δωμάτια & Σουίτες
Διαμονή

Δωμάτια & Σουίτες
1 άτομο
Ένα κλασικό δωμάτιο 12μ² που μπορεί να φιλοξενήσει 1 άτομο. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, όλα τα δωμάτια αυτής της κατηγορίας διαθέτουν ιδιωτικό, επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
έως 2 άτομα
Ένα κλασικό δωμάτιο 16μ² που μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, όλα τα δωμάτια αυτής της κατηγορίας διαθέτουν ιδιωτικό, επιπλωμένο μπαλκόνι με μερική θέα στη θάλασσα.
έως 2 άτομα
Ένα κλασικό δωμάτιο 16μ² που μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, όλα τα δωμάτια αυτής της κατηγορίας διαθέτουν ιδιωτικό, επιπλωμένο μπαλκόνι με μερική θέα στη θάλασσα.
έως 2 άτομα
Ένα μοντέρνο δωμάτιο 20μ² που μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, όλα τα δωμάτια αυτής της κατηγορίας διαθέτουν ιδιωτικό, επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
έως 2 άτομα
Ένα superior δωμάτιο 27μ² για διαμονή έως 2 ατόμων. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, αυτό το δωμάτιο προσφέρει ένα μεγάλο ιδιωτικό, επιπλωμένο μπαλκόνι με πέργκολα για την προστασία σας από τον ήλιο κατά την ημέρα και από την υγρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η θέα στη θάλασσα από αυτό το δωμάτιο είναι περιορισμένη.
έως 2 άτομα
Μια junior σουίτα 28 m² για διαμονή έως 2 ατόμων. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, αυτή η σουίτα διαθέτει 2 ιδιωτικά, επιπλωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα στον κόλπο και την πόλη της Παροικιάς.
έως 2 άτομα
Ευρύχωρη σουίτα 32μ² για διαμονή έως 2 ατόμων. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, οι σουίτες αυτής της κατηγορίας διαθέτουν ιδιωτικό, επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.
Up to 2 guests
A stylish Suite of 32m² for up to 2 persons. Just a few meters above Livadia beach, this suite provides a spacious private, furnished veranda, equipped with a pergola for your protection as long as you relax overlooking the sea and the beach.
έως 2 άτομα
Ευρύχωρη σουίτα 32μ² για διαμονή έως 2 ατόμων. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Λιβάδια, αυτή η σουίτα παρέχει μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και ένα μικρό, ρηχό πισινάκι με σύστημα υδρομασάζ. Το νερό του είναι σε φυσική θερμοκρασία (όχι θερμαινόμενο) ώστε να προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση αναζωογόνησης και δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Εξερευνήστε την Πάρο

Η Πάρος είναι ένα όμορφο μικρό νησί με υπέροχες παραλίες, γραφικά χωριουδάκια και ζωντανή ατμόσφαιρα.